Comfortabel op reis

Met deze hulpmiddelen in de koffer of reistas trek je met een gerust hart de deur achter je dicht voor een deugddoende vakantie. Ga langs bij je apotheker of Thuiszorgwinkel en ontdek het brede aanbod aan hulpmiddelen.

Waterdichte gipshoes


Een waterdichte beschermhoes kan je zowel over een verband als over een gips dragen als je in bad gaat of om te zwemmen. Er zijn hoezen voor arm en onderarm, en voor been en onderbeen. Je vindt ze zelfs speciaal voor kinderen. Je kan ze makkelijk reinigen en dus meermaals gebruiken.

Thuiszorgwinkel gipshoes

Oorkappen voor kinderen


De oren van baby’s en kinderen zijn extra kwetsbaar. Bescherm ze dus doeltreffend met deze handige oorkappen. Ze dempen het geluid zonder het omgevingsgeluid volledig buiten te sluiten. Hun zachte schuimplasticvulling zorgt voor een minimale druk en optimaal comfort.

Koeltasje insuline


Tip voor diabetici: Stel je inspuitbare insuline niet bloot aan heel warme temperaturen. Bewaar je medicatie inclusief navullingen in een koeltasje. De binnenwand bestaat uit kristallen die opzwellen tot een koele gel. De tas wordt dan 3 tot 4 cm dik. Stop daar je insulinepennen in en ze blijven op constante temperatuur, ongeacht de warmte van de buitentemperatuur.

Plooibare wandelstok


Met deze plooibare wandelstok met bloemenmotief blijf je overal mobiel. Met extra clip om de wandelstok samen te houden en in het bijhorende zakje te stoppen.

Tempur reiskussen


Ben je gehecht aan je kussen van thuis. Met deze handige reisversie heb je steeds je favoriete kussen mee op reis. Het heeft dezelfde vorm en functie als het Tempur Original kussen, maar is half zo breed.