PUBLIREPORTAGE

Zonder zorgen door
de menopauze

Opvliegers, nachtelijk zweten, vermoeidheid en prikkelbaarheid: dat zijn de meest gehoorde klachten van vrouwen die in de menopauze komen. Moet je je daarbij dan maar zomaar neerleggen? Absoluut niet!

Tussen 48 en 51 jaar


Gemiddeld zijn vrouwen tussen de 48 en 51 jaar als ze in de menopauze komen. Wanneer je hen vraagt welke symptomen hun levenskwaliteit vooral beïnvloeden, dan vermeldt ruim driekwart opvliegers, vermoeidheid en prikkelbaarheid. Als oplossing wordt vaak hormonale substitutietherapie (HST) aangereikt, maar dit is niet voor iedere vrouw geschikt. Gelukkig bestaat voor deze klachten een natuurlijk alternatief zonder hormonaal werkingsmechanisme dat geen fyto-oestrogenen bevat: Sérélys®. Dit is een veilig alternatief voor vrouwen die geen HST mogen of willen nemen. Bovendien is het geschikt voor vrouwen die borstkanker (gehad) hebben of met een verhoogd risico op borstkanker.


De menopauze is niets om je zorgen over te maken, want het is een volslagen natuurlijk proces dat wordt bepaald door de verminderde productie van vrouwelijke hormonen. Uiteindelijk stopt de oestrogeenproductie door de eierstokken en blijven de maandstonden weg. Tijdens de periode die de menopauze voorafgaat, schommelt het hormoongehalte. Als de oestrogenen toenemen, kan dit een opgeblazen gevoel en pijnlijke borsten veroorzaken. Als de hoeveelheid oestrogenen daarna weer plots afneemt, kan dat leiden tot opvliegers of nachtelijk zweten.

Het resultaat van unieke biotechnologie


Sérélys® is een voedingssupplement op basis van een uniek en natuurlijk complex PureCyTonin®. Het bestaat uit gezuiverde extracten van stuifmeelkorrels, maar – wat heel belangrijk is – deze lokken geen allergie uit. Sérélys® is volkomen veilig, bevat geen gluten of lactose, en kan probleemloos gebruikt worden door vrouwen die allergisch zijn voor pollen of die lijden aan hooikoorts.

Optimale werking, optimale levenskwaliteit

Voor een optimale werking neem je dagelijks Sérélys® in, ofwel ‘s ochtends ofwel ‘s avonds. Goed om weten: de eerste effecten van Sérélys® zijn meestal merkbaar na ongeveer vier weken. Na twee maanden wordt een maximaal effect bereikt. Voor een blijvend effect mag je de Sérélys®-kuur trouwens onbeperkt voortzetten. Zo kan je weer voluit van het leven genieten!

Serelys

Een doosje bevat 60 tabletten (kuur van een maand). Sérélys® is verkrijgbaar in de apotheek.

Advies op maat


Heb je specifieke vragen over de menopauze? Die kan je stellen aan de verpleegkundig gediplomeerde menopauzeconsulente. Zij zal je persoonlijk en in alle vertrouwelijkheid advies geven. Contacteer haar hier.


Of misschien wil je wel een infosessie rond menopauze bijwonen? Raadpleeg dan zeker de menopauzekalender en schrijf je in op een van de infosessies bij jou in de buurt. Op www.serelys.be vind je bovendien nog veel meer info en nuttige tips.