PUBLIREPORTAGE

Op vakantie maar je maag heeft het moeilijk met lange trajecten?

De vakantie staat voor de deur, de valiezen gaan dicht en het is tijd om na te denken over de aanvulling van jouw reisapotheek om je voor te bereiden op alle zomerkwaaltjes.

Vandaag leggen we de focus op jouw spijsvertering tijdens de vakantie !

GEMBER

Voelen jij en je kinderen zich onwel tijdens de transporten per auto, per trein, per vliegtuig of per boot ? Denk dan aan gember!


Buiten zijn gebruik als specerij wordt gember sinds lang gebruikt om de spijsvertering te verlichten en dit zonder neveneffecten. Het is meer bepaald gingerol, het actief bestanddeel van gember, die op verschillende niveaus van het lichaam werkt om uw maag te helpen verteren.


Maar het is niet voldoende om gember te eten om van al zijn weldaden te genieten en dat is de reden waarom wij je Antimetil® aanraden.

Antimetil®: voor een lichte maag, zonder slaperig gevoel

Op basis van zeer geconcentreerd gember extract en onder de vorm van kleine tabletten is Antimetil® gemakkelijk in te slikken, veroorzaakt geen neveneffecten en is aangeraden vanaf 3 jaar.

Optimale veiligheid

De gebruiksveiligheid van gember werd door vele studies bevestigd en Antimetil® is door apothekers de meest aangeraden referentie om een lichte maag te behouden!

Niet enkel op reis

Dankzij de standaardisatie op gingerolen, de actieve bestanddelen van gember, staat Antimetil® toe om in alle omstandigheden een lichte maag te behouden: na een zware maaltijd, op reis en tijdens de zwangerschap.


Tips: Antimetil® bestaat nu ook onder de vorm van gommetjes om te zuigen. Om Antimetil® gom in te nemen is er geen water nodig en is dus ideaal om mee te nemen op reis.

Tips: Antimetil® bestaat nu ook onder de vorm van gommetjes om te zuigen. Om Antimetil® gom in te nemen is er geen water nodig en is dus ideaal om mee te nemen op reis.

Antimetil® en Antimetil® gom zijn uitsluitend beschikbaar in de apotheek.

7 Tips om met een lichte maag te reizen

  1. In de auto en op de boot, neem vooraan in het voertuig plaats, in de rijrichting. In het vliegtuig of in de bus, ga liever in het midden van het voertuig zitten, waar je minder de bewegingen voelt.
  2. Kijk naar een punt aan de horizon.
  3. Zorg voor voldoende frisse lucht door bijvoorbeeld een raampje open te zetten, maar let op dat je geen kou vat.
  4. Vermijd lezen en concentreer je blik niet op een voorwerp (bijvoorbeeld mobiele telefoons, spelconsoles, …)
  5. Ga - indien mogelijk - liggen om al te bruuske bewegingen van het hoofd te vermijden
  6. Reis nooit met een lege maag
  7. Voor de reis, vermijd de consumptie van alcohol en vetrijk voedsel