PARTNERSHIPS VOOR
EEN STERKER AANBOD

Zorg & Farma staat voor een 360°-aanpak. Dat betekent dat we voor elke zorgvraag – samen met de klant – op zoek gaan naar de beste oplossing. Dat zijn niet alleen de meer dan 8.000 hulpmiddelen die je in de thuiszorgwinkels vindt, maar dat kan ook een dienstverlening zijn. We ondersteunen onze klanten onder meer op het vlak van mobiliteit en bandagisterie maar men kan bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor orthopedische vragen.

Sterke partners

Vroeger waren we nogal sterk overtuigd van de boutade: wat je zelf doet, doe je beter. Maar de ervaring leert ons, dat dat niet noodzakelijk zo is. Vermits we onze klanten hoogkwalitatief maatwerk willen aanbieden, kan het interessant zijn om te kijken welke partnerships er mogelijk zijn binnen de orthopedische wereld. En dat is wat we in 2017 ook hebben gedaan. We zijn op zoek gegaan naar die partners die ervoor kunnen zorgen dat we zowel op het vlak van innovatie, kwaliteit als snelheid helemaal mee zijn.

66

De Lindeboom

Apotheken

19

Assist Thuiszorgwinkels

18

Aurilis Hoorcentra

15

Assist Bandagisterie

9

Mobiliteitscentra

11

Assist Orthopediecentra

2

Logistieke centra

1

Gezondheidswinkel

Betere service

Tot voor kort waren al onze orthopedische activiteiten gegroepeerd in één centraal orthopedisch atelier in Mechelen. Maar dat kon op verschillende vlakken beter en die samenwerking met andere partners zorgt ervoor dat we het ook effectief beter doen. Die partners zoeken mee naar innovatieve producten, staan in voor de kwaliteit en garanderen een snelle service. Zo kunnen we op onze beurt onze klanten helpen met correct, snel en innovatief maatwerk.